Φλυτζάνι εγγράφου μανικιών, διπλοτειχισμένο φλυτζάνι εγγράφου

April 26, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φλυτζάνι εγγράφου μανικιών, διπλοτειχισμένο φλυτζάνι εγγράφου

Δείγματα φλυτζανιών εγγράφου μανικιών

 

Φλυτζάνι εγγράφου μανικιών: ένα μανίκι που τυλίγεται μανίκι περίπου το φλυτζάνι εγγράφου, ονομάζει επίσης το διπλοτειχισμένο φλυτζάνι εγγράφου, ότι ο μέσος όρος, το τελειωμένο φλυτζάνι εγγράφου μανικιών είναι ένα φλυτζάνι εγγράφου δύο-τοίχων (το εσωτερικό στρώμα είναι φλυτζάνι της Λευκής Βίβλου, έξω το στρώμα είναι).

Για να κάνει το φλυτζάνι εγγράφου μανικιών, εάν μανίκι φλυτζανιών εγγράφου jbz-δ χρήσης, επεξεργαζόταν στη μηχανή το υλικό μανικιών πρέπει να είναι το υλικό μπορεί να σφραγιστεί από υπερηχητικό (όπως: Ντυμένο έγγραφο ταινιών PE, γκρίζο βασισμένο έγγραφο με το λουστράρισμα της εκτύπωσης, κ.λπ.).

Η μηχανή φλυτζανιών πρώτου εγγράφου jbz-A12 ή jbz-S12 χρήσης κάνει το εσωτερικό φλυτζάνι της Λευκής Βίβλου, κατόπιν περικάλυμμα μηχανών φλυτζανιών εγγράφου μανικιών jbz-δ χρήσης ένα μανίκι περίπου το φλυτζάνι της Λευκής Βίβλου.

Το φλυτζάνι εγγράφου μανικιών, έχει δύο μορφές: άμεσο μανίκι, και κοίλο μανίκι

Άμεσο φλυτζάνι εγγράφου μανικιών: το μανίκι είναι άμεσα τυλιγμένο/κολλημένο περίπου το εσωτερικό φλυτζάνι εγγράφου, δεν υπάρχει κανένα διάστημα μεταξύ του μανικιού και του εσωτερικός-φλυτζανιού.

Κοίλο φλυτζάνι εγγράφου μανικιών: το κατώτατο σημείο μανικιών είναι διπλωμένο, παρόμοιος όπως το κατώτατο σημείο φλυτζανιών εγγράφου, υπάρχει διαστημικός μεταξύ του έξω-μανικιού και του εσωτερικός-φλυτζανιού.

Άμεσο φλυτζάνι εγγράφου μανικιών:

 

Κοίλο φλυτζάνι εγγράφου μανικιών:

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr.lin
Τηλ.: : 13566149900
Φαξ : 86-577-63173665
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)